AlpiRipatti Heikomman puolesta

Vihreiden maanpetosviesti on vihreän populismin alkusoittoa

Vihreät ovat perineet perussuomalaisten tyylin kerätä irtopisteitä oppositiossa. Suomea huuhteleekin vihreän populismin aalto.

 

Äkkiseltään poliittinen kulttuuri pesee kasvojaan - mutta, mutta.

 

Vihreistä on tullutkin Suomen uusi populistipuolue. Populistisen retoriikan voimistuessa myös kannatus on kasvanut. 

 

Viimeisin ylilyönti on vihreiden eduskuntaryhmän vetäjän maanpetosviesti Soinia kohtaan:

"Suomen varapääministeri ja ulkoministeri puhuu ulkomaisille medioille muunneltua totuutta Suomen etua ja linjaa vastaan. - Maanpetos?

 

Samaan aikaan vihreät julistavat yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja kanssakeskustelijoiden kunnioituksen puolesta.

 

Kuten kaikki puolueet.

 

Silti on todennäköistä, että vastuu on myrkkyä myös nykyiselle oppositiolle ja toteuttaa vuosikymmeniä jatkunutta "maan tapana" toteutettua poliittista kulttuuria, jossa tekojen sijaan puhutaan enemmän.

 

Maanpetossyytteiden laukominen on pelottava esimerkki vallankäyttäjien vauhtisokeudesta politiikan soratiellä.

 

Maanpetosviestit eivät varmasti jääneet viimeiseksi huitaisuksi, joten odotettavissa on vihreän populismin aikakausi, jossa suvaitsevaisuus saa uuden merkityksen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

.." vihreän populismin alkusoittoa.."

Mitä, mitä,...?

Kyllä Viheriköt ovat populismin viulua vinguttaneet jo pitkän aikaa.

Esimerkiksi heidän energia-politiikkansa on kaiken arvostelun ulkopuolella olevaa , yleisön tietämättömyyteen ja älylliseen laiskuuteen perustuvaa törky-populismia.

Sen vielä jotenkin hyväksyy, että sähköteknisesti avuttomat kenttäviheriköt päästelevät suustaan energiapoliittisia lausuntoja, jotka perustuvat siihen varmuuteen, minkä lähes täydellinen asiantuntemattomuus vain voi antaa , mutta kun takinkääntäjä Hassi ( Sähkö DI, entinen stalinisti) puhuu tuuli/aurinkovoimista luokkakantainen palo silmissään tietäen DI:nä puheensa olevan ihan sitä ´itseään´ , ei se ole enää hyväksyttävää vaan iljettävää populismia.

Edit : Vihreät ovat lopultakin menettäneet - näin uskallan toivoa- ´neitsyytensä/koskemattomuutensa´ median silmissä - jo oli aikakin.

http://www.uusisuomi.fi/comment/702714#comment-702714

Toimituksen poiminnat